Éjszaka a Vermes-villában

Éjszaka a Vermes-villában

A Kortárs Magyar Galéria az idén is csatlakozott a Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozathoz.

Két koncert és egy előadás várta az érdeklődőket pénteken este a Vermes-villában. Megtelt a villa udvara a Sipos-Vadkerti-Zsapka trió koncertjére, az ismert zenészek szebbnél szebb megzenésített verseket és Kormorán dalokat játszottak. A hálás közönség többszörös vastapssal jutalmazta a csodálatos muzsikát.

Dr. Zacher Gábor toxikológus előadására annyian voltak kíváncsiak, hogy talán egy gombostűt sem lehetett volna leejteni a galériában. A hallgatóságot elbűvölte a közvetlen stílusban előadott, de adatokkal is szolgáló előadás, amelyből nem hiányoztak az ismert szakember saját életéből és tapasztalataiból vett példái sem.

Népes közönség volt kíváncsi a „Zene az kell” társulat koncertjére is. A társulat: Fekete Erzsébet, Hájos Dóra, Hirková Zuzka, Kázmér Réka, Magyar G. Lívia, Németh Nikolas és Vajas Anita, valamint az est vendége, ifj. Mezei Ernő hangulatos összeállítással szórakoztatták az éjszakába nyúló koncerten a zenét szeretőket, és énektanárukat, a pont aznap születésnapját ünneplő Farkas Máriát.

(dunaszerdahelyi.sk)

Fényképek itt:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1074672862634586.1073741883.64...