Hírek - jún 2016

A XVII. Nemzetközi Művésztelep kiállításának, és a galéria gyűjteményéből rendezett tárlat megnyitója

Idén tizenhetedik alkalommal rendezi meg a dunaszerdahelyi Kortárs Magyar Galéria hagyományos művésztelepét. Az ott készült alkotásokból az emeleti teremben nyílik kiállítás, a földszinti termekben a galéria gyűjteményéből rendezett válogatás látogatható.

Éjszaka a Vermes-villában

„Egyedi ízzel fűszerezett” este vendégei lehettek azok, akik ellátogattak az Éjszaka a Vermes-villában programjaira június 24-én. Idén a Kortárs Magyar Galéria és a Pázmaneum Társulás közös szervezésében zajlott a Múzeumok éjszakája kulturális eseménysorozathoz kötődő dunaszerdahelyi villa-beli rendezvény.

Éjszaka a Vermes-villában

2016. június 24-én (pénteken) a Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozathoz kapcsolódóan a dunaszerdahelyi Kortárs Magyar Galéria és a Pázmaneum p.t. idén is sok szeretettel meghívja Önt az Éjszaka a Vermes-villában című fesztiváljára. Program:

Borges - Képzelt lények könyve

A dunaszerdahelyi Kortárs Magyar Galéria tisztelettel meghívja Önt 2016. június 7-én, kedden, 18 órára a dunaszerdahelyi Vermes-villába M. Nagy Sziliva Borges • Képzelt lények könyve című kiállításának megnyitójára, melyre a Luzsicza Lajos Teremben kerül sor.